DAGENS ORD: ”Vær ingen noget andet skyldig end at elske hinanden; for den, der elsker andre, har opfyldt loven.” Romerne 13:8

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]


Å festival 2024

2024 apr 30

Å-Festival 2024 er slut.

Å festivallen er slut for i år. Der har været omkring 2700 personer der har camperet og over 3000 mennesker har været forbi festivallen hver eneste dag. Det har været fantastisk at se så mange ældre og især unge mennesker, der nyder musikken, stemningen, hinanden og ikke mindst det gode budskab.
Ældre (mellem 25 og 90)samt unge mennesker der nyder hinandens fællesskab og alt foregår i fred og fordragelighed. Ingen er fulde og alle passer på hinanden.

Hvis man sammenligner Å-festival med Roskilde-festival er der opryddeligt når festivallen slutter - alle tager ansvar, rydder op efter sig selv og hjælper til, hvor der er brug for det. Godt gået!
Å-festival siger tak for i år.

Å-festival i pinsen er en 3-dages festival, der bliver afholdt i i Sdr. Felding, som hvert år tilbyder koncerter med store kristne musiknavne, dygtige talere og et fællesskab med højt til loftet. Vi kan stolt prale af at være blevet kåret til Danmarks største kristne festival, som nu tiltrækker over 3000 besøgende hvert år. Her er der plads til alle uanset alder!

Trods festivalens store størrelse og mange tilbud, er den gratis at deltage i. Dette kan kun lade sig gøre pga. de mange hundrede frivillige, som hvert år laver alt fra planlægning til teltopsætning.
Hvornår åbner Å-Festival?

Å-festival åbner af to omgange:

Torsdag kl. 18:00: Her vil der være mulighed for at komme og sætte campingvogne op. Overnatning til fredag er dog ikke tilladt.

Fredag kl. 12:00: Her åbner pladsen for alle deltagere, og kl. 20:00 starter det officielle program i Store Telt.

3 spørgsmål til formanden

Hvad nyt kan vi forvente af årets festival?

"Vi kommer helt sikkert til at vise noget nyt og fedt musik. Derudover har vi store planer om at udvide vores madtilbud ved at introducere Street Food konceptet til festivalen, hvilket gør, at man kan have friheden til at vælge mellem forskelligt mad."

Hvorfor giver Å-festival stadig mening at holde, hvorfor ikke bare tage på bibelcamping?

"Å-festival er en helt anden måde at mødes med andre kristne på end bibelcamping. Her mødes vi om musikken og om Jesus, og om hvordan vores kærlighed til musik også kan afspejles i vores tro på Jesus. Her skal man ikke sidde og studere i sin Bibel dagen lang, her er bare plads til bare at være. Og så strikker vi i øvrigt de fedeste musikprogrammer sammen til jer."

Du er kommet på Å-festival næsten hvert år i hele dit liv, hvad har det givet dig?

"At komme på Å-festival hvert år har rykket min forståelse for, hvad troen kan være, og hvad et kristent fællesskab kan være. Det har været fedt at kunne vise mine folkeskolekamerater at det at tro på Gud godt kan indeholde festivalsstemning og pop, rock og rap-musik."

Program for Å-festival 2024

Fredag

20.00 Velkomst og åbning af Å-festival 2024
Taler: Bent Molbech
"Skaberen"

Trip Lee (US)
- Store scene

Lørdag

11.00 Bibeltime
Nanna Lollike
“Vi er skabt”

11.00 Bibeltime +
Karla Brixen
“Vi er skabt”

19.00 Aftenmøde
Taler: Søren Rønn
“Skabt til hvile”

NEWWORLDSON (CA)
– Store scene

Søndag

13.00 Pinsegudstjeneste
Præst: Samuel Høeg
“Skabt til at leve”
Sdr. Felding Gospel-Kids

19.00 Aftenmøde
Taler: Michael Nygaard
“Skabt til fællesskab”

Mandag

10.00 Lovsangsgudstjeneste
Præst: Daniel Søgaard Lind
“Skabt til noget større”

12.00 Å-festival 2024 afslutter

Parkering og kort over pladsen

Efter du har sat din campingvogn op, skal du parkere bilen udenfor pladsen på en af de omkringliggende parkeringspladser. Man må KUN parkere ved klubhuset, hvis man har en speciel tilladelse! Biler har ikke adgang på pladsen før afrejse i henhold til brandmyndighedernes forskrifter.

Pladserne vil blive fordelt efter gruppebookingerne. Det eneste pladsområde, som ligger nogenlunde fast er "Legepladsen", som de sidste mange år har været forbeholdt familierne. Derudover vil der være et 20+ område, hvor de lidt ældre unge kan samles.

Streetfood:

Fredag: 17:00-02:00
Lørdag: 12:00-02:00
Søndag: 11:00-02:00
Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk