DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4
 
Hanna Wallin

Tanker i tiden

Hanna Wallin,
Netkirken

Mail: hanna.wallin@live.dk

 

Midt i julevirakken.

Min mand og jeg var forleden som så mange andre ude og handle og få styr på de sidste julegaver. Vi landede i en stor forretning hvor der var pyntet op efter alle kunstens regler. Der kunne købes al verdens smukkeste pynt b.la. julekugler, kræmmerhuse, et væld af nisser og nogle få engle.

Der var også bygget et vinterlandskab op i kæmpe format som en hver barnlig sjæl, bare må beundre. Vi fandt et roligt sted og nød en kop varm chokolade på en kold vinterdag.

Imens gik mine tanker til et stort firma som har valgt at kalde deres juleudstilling for vinterfest – tja hvorfor ikke - midt i al virakken, minder det mere om en vinterfest og jeg finder ikke mange steder hvor man bliver mindet om julens oprindelig budskab - der mangler noget - nemlig at Jesus kom til jorden og blev menneske og vores frelser.

Jeg vil hermed ønske jer alle en rigtig glædelig jul

Se flere artikler i Arkivet


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk