DAGENS ORD: ”Derfor takker vi også Gud uophørligt. For da I modtog Guds ord, som I hørte af os, tog I ikke imod det som menneskeord, men som det, det i sandhed er, Guds ord, og det virker i jer, som tror.” 1 Thessaloniker 2:13

Barnedåb

Hvor lang tid tager den krikelige handling ca. ved en dåb ?? (Et spørgsmål der er opstået, idet vi skulle til at reservere bord til selv barnedåbsfesten)

Hej.
Det kommer an på, om det er dåb ved en søndagsgudstjeneste eller en særlig dåbsgudstjeneste.
Selve dåbshandlingen tager ikke så lang tid, men i mange kirker ser man gerne, at dåbsfølget er med til hele gudstjenesten.
Det sikreste er dog at spørge enten præsten eller kirkekontoret ved den kirke, hvor dåben skal finde sted.
Til lykke med den kommende dåb.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen