DAGENS ORD: ”Derfor vil jeg gøre jer bekendt med, at ingen, som taler ved Guds ånd, kan sige: Forbandet er Jesus! og ingen kan sige: Jesus er Herre! undtagen ved Helligånden.” 1 Korinter 12:3

[ Forrige ] [ Tidligere artikler ] [ Næste ]

Tomme lejligheder

26 jun. 2008

Som sædvanlig skal jeg lige læse nyhederne på tekst tv. Her læser jeg så, at et ekspertudvalg nedsat af vores velfærdsminister, er kommet med et forslag, der vil give kommunerne og og landets boligselskaber mulighed for at lade lejligheder stå tomme i de mest belastede områder. Selvom folk på overførselsindkomst gerne vil flytte ind i lejlighederne.
Jamen !! så får vi da også delt mennesker op i A og B hold, dem der kan bidrage til samfundet og dem der ikke kan. Hvis man er bange for ghettodannelse og ballade som der har været i fx. Vollsmose, mener jeg at der må være andre måder at løse dette på. Samtidig vil man gerne give unge fra Jagtvej 69 et nyt ungdomshus, selvom de har lavet hærværk m.m. det hænger ikke sammen.
Jeg finder det betænkeligt, at lejligheder skal have lov at stå tomme. Det kan blive svært for almindelige fredelige mennesker på overførselsindkomst, at finde sig et sted at bo.

Hanna Wallin.

 
Hanna Wallin

Tanker i tiden

Hanna Wallin,
Netkirken

Mail: hanna.wallin@live.dk

 

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk