DAGENS ORD: ”Herren er nær ved dem, hvis hjerte er knust, han frelser dem, hvis ånd er sønderbrudt.” Salme 34:19

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]


LogosMedia

2004 jun 16

LogosMedia

Forlaget har til huse i Hillerød

 
Bøger med evighedsperspektiv – det er det vi er her for. Sådan udtrykker forlagsleder Hakon Christensen sig, når han med få ord skal fortælle hvad det er for bøger forlaget LogosMedia udgiver. Den kristne litteratur er en fantastisk mulighed, når det gælder troens liv med Jesus Kristus. Både i forhold til dette livs begyndelse og vækst, har den kristne bog vist sig som som et unikt redskab. Derfor er det en hovedsag for LogosMedia, at udgive bøger som fører læseren ind i den evighedsdimensionen, hvor vi får med Gud at gøre, siger forlagslederen.
Forlaget LogosMedia, som har adresse i Hillerød, udgiver ca. 20 bøger i 2004 for både børn unge og voksne. Derudover udgiver forlaget også en lang række hjælpemidler til det kristne børnearbejde i form af ledermaterialer og præmieting, noder til kor og bands samt i mindre udstrækning musik. Et eksempel på en af de seneste udgivelse er en enkel let tilgængelig håndbog skrevet af tidl. minister Flemming Kofod-Svendsen, som giver en overskuelig indføring af hvert af de bibelske skrifter. For den bibellæser som fx vil til at læse Esajas bog, giver bogen ”Bibelens bøger” et overblik, så vil forøgeudbyttet af bibellæsningen
 
Birgit Kristensen, forlagsassistent, hjælper dig gerne med at finde en god bog. Birgit er ansat på fuld tid og det er som regel hende du vil møde.
 

Forlaget, som i øvrigt drives af Luthesk Mission, har 4 ansatte (svarende til godt 3 fuldtidsansatte) samt en lang række frivillige medarbejdere som er engageret i bestyrelsen, forskellige redaktionsudvalg og andre opgaver.

I den daglige åbningstid, kan forlaget kontaktes på telefon 48 20 76 90 eller på www.logosmedia.dk

 
 Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk