DAGENS ORD: ”Stræb efter fred med alle og efter den helligelse, uden hvilken ingen kan se Herren.” Hebræerne 12:14

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]


HealingRooms

2022 nov 10

Når du har brug for bøn
Vi oplever en verden lige nu, hvor mange mennesker har ondt i livet, og det kommer til udtryk på forskellige måder. Det kan være via fysiske symptomer som smerte i kroppen, migræne, ondt i brystet, spændinger mm.

Det kan også udmønte sig som mentale udfordringer som eksempelvis ensomhed, afhængigheder, uhensigtsmæssige mønstre, traumer fra barndommen, tankemylder, skilsmisse og/eller en rastløs krop, hvor det er svært at finde hvile og ro. Vi lever i en hektisk og til tider kaotisk tid, hvor der ofte er meget, vi skal forholde sig til. Især bliver vi via medierne konstant bombarderet med indtryk. Derfor er der mere end nogensinde brug for, at mennesker finder hjem til sig selv – hjem til åndens hvile.

Og i denne kaotiske tid er Healing Rooms virkelig et åndehul, for den gode nyhed er, at ”Jesus Kristus er den samme i går og i dag og til evig tid” (Hebræerbr. 13:8). Jesus ønsker at helbrede alle. Derfor siger Jesus også meget klart og tydeligt, at vi skal lægge hænderne på de syge, og de vil blive helbredt… Det har Healing Rooms nu gjort i mange generationer rundt omkring i hele verdenen, hvilket har affødt nogle helt fantastiske vidnesbyrd, hvor mennesker er blevet sat frie fra mange års lidelser og sygdomme.

Healing Rooms er en international Forening, som oprindelig er inspireret af John G. Lake, der blev født i Canada i 1870. Gennem sin opvækst oplevede Lake meget sygdom, sorg og lidelse. Det satte nogle spor i Lake, der gjorde, at han fik helbredelsestjenesten på sit hjerte. Da Lake, efter en tid i Afrika, flyttede til Washington USA, var han fast besluttet på at ville bede for de syge. Han lejede et lokale i en bygning ved navn Rookery Building, og her begyndte han at tilbyde bøn for mennesker. Det blev kaldt Healing Rooms. Lake og assistenterne, der bad for de syge, blev kendt som ”helbredelsesteknikere”. Over en periode på fem år skete der over 100.000 dokumenterede helbredelser, og den amerikanske regering erklærede Spokane for verdens sundeste by.
Lake troede på, at åndsfyldt kristne kunne tjene i den samme type tjeneste, som Jesus gjorde, mens Han levede på jorden. Det tror vi, der tjener i Healing Rooms i dag, også på. Vi ønsker at se alle mennesker blive sat fri – uanset om det drejer sig om mentale udfordringer eller fysiske symptomer. Vi tror på, at Jesus Kristus tog alle lidelser på korset for, at vi mennesker kan gå i fuld frihed.
Healing Rooms samarbejder på tværs af kirker og eksisterer i dag tre steder i Danmark. Du finder os i Høje Taastrup og Esbjerg, og visionen er den samme i dag, som den var, da John G. Lake startede sin tjeneste – at dele Guds helbredende og styrkende kærlighed med alle.
De frivillige, der beder, har mange års erfaringer med bøn, og de bliver ved med at møde op uge efter uge. Lyset og glæden, som de ser i øjnene på mennesker, der bliver sat fri – ofte efter mange år med smerter og lidelser, er det hele værd og mere dyrebart, end det kan udtrykkes med ord.
Healing Rooms har en stor fælles vision, og det er at se helbredelsestjenesten komme til live i Kristi Legeme. Og vi har Jesus ord på, at det er det, vi er kaldet til: ”Sandelig, sandelig, siger jeg jer, som tror på mig, de Gerninger, som jeg gør, skal også han gøre, og han skal gøre større Gerninger end disse…” (Johannes 14:12).
Det er gratis at komme til bøn i Healing Rooms, og alle er velkommen.
Du kan finde Healing Rooms følgende steder:
Healing Rooms Esbjerg
Betjeningstiden: tirsdag 15-17
Nygårdsvej 11, st. th.
Tlf. 6165 6417
Healing Rooms Hovedstaden
Betjeningstiden: mandag 19:30-21:00k
Ahornvej 3, 2630 Taastrup.
Tlf. 6070 3077
Landsleder:
Allan Lund Tolberg: 6177 7106
HealingRooms hjemmeside: www.venmedgud.dk/healing-rooms/
Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk