DAGENS ORD: ”Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift.” Mattæus 6:33

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]

Dato: 18 dec. 2015 kl. 20:00
Sted: Støberihallen I Hillerød

Gospel i Hillerød

Gospel i Hillerød

Gospel i Hillerød tænder lys i Syriens nærområde
Storstilet julekoncert med to store gospelkor i Hillerød den 18. december. Overskuddet går til flygtninge og fordrevne i Irak.

“Go, tell it on the mountain!” Sådan lyder en af de gospelsange, som vil lyde I Støberihallen I Hillerød fredag den 18. december kl. 20.

Bjerget er i den forbindelse Sinjar-bjerget i Irak, hvor 25.000 fordrevne yezidier venter på at komme tilbage til de landsbyer, som Islamisk Stat erobrede for halvandet år siden.
Christmas Gospel Night er både en julekoncert og en støttekoncert for de mange flygtninge og fordrevne i Syrien og Irak.

Hele to populære gospelkor medvirker – både gospelkoret Conguerors med tv-kendte Claes Wegener i spidsen og gospelkoret Corallerne underledelse af Birthe Paulsen, som har taget initiativ til støttekoncerten.

- Koncerten er en ren win-win. Korene elsker at synge, publikum får underholdning i særklasse, og samtidig kan alle støtte en god sag, siger Birthe Paulsen fra Hillerød.
Corallerne tæller 70 amatørgospelsangere fra hele Nordsjælland og har ud over utallige gospelgudstjenester og kulturevents Sjælland rundt, været på turné på Island samt medvirket i TV2´s Go´ Morgen Danmark sammen med bl.a. Eddie Skoller.
Gospel er den helt rigtige musik til at minde om flygtningenes situation.

- Gospel var slavernes musik i USA, og de levede under samme fortvivlende livsvilkår som mange flygtninge lever under i dag. Med gospelmusikken udtrykte de deres smerte tilsat det håb, som kristendommen giver, pointerer Birthe Paulsen.
Overskuddet fra Christmas Gospel Night sendes til Irak gennem Mission Øst og bliver til tøj, tæpper og varmeapparater i flygtningelejren på Sinjar-bjerget.
Biletter til koncerten kan købes gennem Biletto.

Kontakt for yderligere informationer:


Læs hvad koncertens overskud går til: http://miseast.org/irak

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk