DAGENS ORD: ”Da kom Peter til ham og spurgte: »Herre, hvor mange gange skal jeg tilgive min broder, når han forsynder sig imod mig? Op til syv gange?« v22 Jesus svarede ham: »Jeg siger dig, ikke op til syv gange, men op til syvoghalvfjerds gange.” Mattæus 18:21

Fødselsattest

Hejsa

I december fik vi en dejlig søn og jordemoderen sørgede for digitalt at registrere fødslen, men vi har endnu ikke modtaget en fødselsattest og det undrer os. Hvem skal vi henvende os til?

Mvh.Tanja

Tanja

Kære Spørger.
Til lykke med Jeres dejlige søn.
Tak for dit spørgsmål, som jeg har svaret direkte på.
Her vil jeg blot til orientering for eventuelt andre i samme situation fortælle, at man, hvis man ikke modtager en fødselsattest på sit nyfødte barn, så kan rette henvendelse til sin præst eller sit kirkekontor.

Med ønsket om Guds velsignelse over Jer med alt godt.
Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen