DAGENS ORD: ”Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. v7 Og Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus.” Filipperne 4:6

markus 7

Hej netkirken
Hvordan skal jeg forstår markus 7? især v 18?
Betyder det at feks narko ikke er urent? findes der andre skriftsteder som underbygger det som siges her eller evt jeres svar? På forhånd tak!

Kære spørger.
Læg lige mærke til, at Jesus taler om mad, - og narko kan vel ikke lige frem kaldes for mad !!!
Og uanset hvad man vil kalde narko - rent eller urent - så er det noget, man skal holde sig fra, da det er ødelæggende og nedbrydende.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen