DAGENS ORD: ”Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet. v13 Tag derfor Guds fulde rustning på, for at I kan stå imod på den onde dag, overvinde alt og bestå.” Efeserne 6:12

Tom skabelon af engelsk Fødsels- og dåbsattest

Jeg ville høre, om det evt. var muligt at få tilsendt en elektronisk kopi (beskyttet/uredigerebar) af en tom fødsels- og dåbsattest skabelon på ENGELSK.

Hej Niclas,
Nej desværre er det ikke muligt at sende en tom kopi. En attest er jo ret beset et temmelg vigtigt stykke papir, som skal underskrives af officielle myndigheder, så man kan ikke sende den i en form, hvor den kan misbruges.
Men hvis du står i en situation, hvor du har brug for en (læs: din!) dåbsattest på engelsk, så skal du bare henvende dig på det nærmeste kirkekontor med legitimation, og så kan de udprinte en til dig.
Held og lykke, God bless...
Signe Voldby, netpræst

Signe Dorthe Voldby