DAGENS ORD: ”Den, der taler, skal tale med ord fra Gud; den, der tjener, skal tjene med den kraft, Gud giver, for at Gud i alle ting må blive herliggjort ved Jesus Kristus. Æren og magten er hans i evighedernes evigheder! Amen.” 1 Peter 4:11

Pris

Hej jeg ville bare gerne høre en pris på en dåbsatest el om det overhoved koster noget at få en...???

MVH den Forvirrede

Hej "forvirrede",
Det er HELT gratis at få udprintet en ny dåbsattest, som dog bør afhentes personligt mod forevisning af legitimation.
Hvis du derimod skifter navn - så koster det penge - men attesten kan du få "all for free"!!
Bare gå ned til eller ring til det nærmeste kirkekontor - så vil de ordne det for dig.
Venligst og Guds fred,
Signe, præst