DAGENS ORD: ”for ingen profeti har nogen sinde lydt i kraft af et menneskes vilje, men drevet af Helligånden har mennesker sagt det, der kom fra Gud.” 2 Peter 1:21

min afdøde mors dåbsattest

Jeg vil gerne vide om det er muligt at få en kopi af min afdøde mors dåbsattest, jeg har hennes fødested og person nummer og dødsattest
venlig hilsen W.Jensen

W.Jensen

Kære W.Jensen,
Nære slægtninge har altid ret til at få oplysninger fra kirkebogen om fx. deres forældre. Det kan godt være, at det ikke bliver en dåbsattest, men det man kalder en udskrift af kirkebogen. Gå ned til det lokale kirkekontor i deres åbningstid, medbring din egen dåbsattest, så man kan se, hvem der din mor, og så vil de hjælpe dig og udskrive det relevante fra kirkebogen.
Held og lykke,
Signe, netpræst