DAGENS ORD: ”Men alligevel er det ikke jer, der skal kæmpe; I skal blot stille jer op og blive stående, så vil I se Herren frelse jer, Juda og Jerusalem. Vær ikke bange, og lad jer ikke skræmme! Ryk ud imod dem i morgen, Herren vil være med jer.” 2. Krønike 20:17

Ny navneattest

Jeg er i den ulykkelige situation at jeg er blevet alene. Min eks har smidt mit pas væk og min navneattest , jeg ved ikke hvor jeg hører til her i Odense. Jeg er født i Hørup sone ved Kjellerup. Hvad skal jeg gøre jeg skal rejse on 12 dage til Schweitz.

Heine hjorth sørensen

Kære Heine,
Måske har du allerede fundet en løsning på dit problem, hvis ikke så gå straks ind på det nærmeste kirkekontor med dit CPRnr, forklar problemet, og de vil straks udskrive en ny dåbsattest til dig.
Held og lykke - og god tur til Schweiz.
Signe, præst

Signe Dorthe Voldby