DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

Dansk dåbsattest på engelsk

Hej!

Min familie og jeg skal udstaioneres til USA fra 1. juli 2007. Vi har efterhånden styr på det meste, men har ikke været i stand til at få et klart svar på, hvordan man - via danske myndigheder - kan få vores danske dåbsattest oversat til engelsk. Kan I hjælpe?

Mvh.

Søren Thinggaard Larsen

Kære Søren,
Tak for dit spørgsmål - her kommer et klart svar!
I kan gå ned på det lokale kirkekontor og bede om at få udskrevet dåbsattester til hele familien på det, man kalder en legaliseringsattest, hvor texten er dansk/engelsk.
Det kan ske på alle kirkekontorer i Danmark, så bestil evt. tid, medbring jeres danske attester eller anden legitimation, så er det hurtigt på plads.
Rigtig god tur til USA - og al Guds velsignelse.
Signe, præst

Signe Dorthe Voldby