DAGENS ORD: ”For på seks dage skabte Herren himlen og jorden og havet med alt, hvad de rummer, men på den syvende dag hvilede han. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliget den.” 2 Mosebog 20:11

Hvilket sogn hører jeg til???

Hejsa.
Jeg er i tvivl om, hvilket sogn jeg hører til og kan umiddelbart ikke finde det nogen steder???? Jeg har nemlig brug for at finde det rigtige, da jeg skal have lavet en navneændring. Jeg bor i centrum af Kolding.....

Sanne Andersen

Er du i tvivl om, hvilket sogn du bor i, kan du gå ind på www.KM.DK under "Folkekirken". Under "Find Sogn, præst eller kirke" kan du ud fra din adresse finde ud af, hvilket sogn du hører til.

Alex Wallin

Alex Wallin, Redaktør og webmaster