DAGENS ORD: ”For jeg er vis på, at hverken død eller liv eller engle eller magter eller noget nuværende eller noget kommende eller kræfter v39 eller noget i det høje eller i det dybe eller nogen anden skabning kan skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus, vor Herre.” Romerne 8:38

Hvilket sogn hører jeg til???

Hejsa.
Jeg er i tvivl om, hvilket sogn jeg hører til og kan umiddelbart ikke finde det nogen steder???? Jeg har nemlig brug for at finde det rigtige, da jeg skal have lavet en navneændring. Jeg bor i centrum af Kolding.....

Sanne Andersen

Er du i tvivl om, hvilket sogn du bor i, kan du gå ind på www.KM.DK under "Folkekirken". Under "Find Sogn, præst eller kirke" kan du ud fra din adresse finde ud af, hvilket sogn du hører til.

Alex Wallin

Alex Wallin, Redaktør og webmaster