DAGENS ORD: ”For husk, at den, der sår sparsomt, skal også høste sparsomt, og den, der sår rigeligt, skal også høste rigeligt. v7 Men enhver skal give, som han har hjerte til — ikke vrangvilligt eller under pres, for Gud elsker en glad giver.” 2 Korinter 9:6

Bor i USA

Jeg har brug for at faa en kopi af min daabsattest, Jeg bor dog i USA saa det er ikke saa nemt at moede op paa et kirkekontor....hvad skal jeg goere for at faa fat i en ny kopi?

mange tak

Carl Eriksen

Hej Carl,
Ring til kirkekontoret det sted, du boede, da du flyttede, og bed dem sende en attest til en kirke tæt ved, hvor du bor nu, så kan du hente den dér med ligitimation.
Du kan måske også sende eller telefonere en fuldmagt til evt. familie i Danmark, som så måske kan få en attest og sende den direkte til dig.
Når vi er lidt påpasselige i kirken med attester, er det selvfølgelg, fordi de helst ikke skal kunne misbruges.
Held og lykke og Guds fred.
Signe, præst

Signe Dorthe Voldby