DAGENS ORD: ”Derved er Guds kærlighed blevet åbenbaret iblandt os: at Gud har sendt sin enbårne søn til verden, for at vi skal leve ved ham.” 1 Johannes 4:9

Kobberbryllup og kirkelig velsignelse

Hej,
Min mand og jeg har kobberbryllup senere på året, vi er borgerligt viet og vil gerne kirkelig velsignes i forbindelse med kobberbrylluppet.
Vi havde udset os en kirke, hvor vi har fået et nej, fordi det falder på en mandag.
Er det helt umuligt om mandagen?
Vh, Tine

Tine Lind

Kære Tine.
Til lykke med kobberbrylluppet.

Også til lykke med den kommende kirkelige velsignelse. Jeg forstår godt Jeres ønske om at gøre det på selve dagen.

Men med hensyn til at afholde kirkelig velsignelse (eller andre kirkelige handlinger) en mandag vil det formentlig ikke kunne lade sig gøre.
Alle kirkelige medarbejdere har de fleste steder fri om mandagen.

Spørg i den kirke I hører til, om deres holdning til spørgsmålet.

Hjertelig hilsen
Ivan L. Jakobsen