DAGENS ORD: ”For på seks dage skabte Herren himlen og jorden og havet med alt, hvad de rummer, men på den syvende dag hvilede han. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliget den.” 2 Mosebog 20:11

Moon bevægelsen

Hejsa!
Vi er 4 piger der har projekt om Moon i skolen. Vi tænkte på om, du ikke kunne give os nogle links til hjemmesider eller bøger? :D
Knuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz de fire zeje tøzer

Kære zeje tøzer
Nu er Moon bevægelsen ikke inden for Netkirkens område. Netkirken er et samarbejde mellem kristne kirker i Danmark. Men jeg kan da godt give jer et link, der fører videre til en række links om Moon bevægelsen.

Link: http://www.laerernet.dk/rel/moon.htm#top

Så håber jeg I kan få skrevet noget fornuftigt i jeres opgave. Husk nu ikke bare at kopierer..

Hilsen Hans

Hans Fhær Larsen