DAGENS ORD: ”Da kom Peter til ham og spurgte: »Herre, hvor mange gange skal jeg tilgive min broder, når han forsynder sig imod mig? Op til syv gange?« v22 Jesus svarede ham: »Jeg siger dig, ikke op til syv gange, men op til syvoghalvfjerds gange.” Mattæus 18:21

Gudmor

Min bedste kammerat er norsk statsborger og har for nylig fået en lille søn. Han vil gerne at jeg bliver gudmor til barnet. Kan det lade sig gøre når barnet døbes i norge og jeg selv er døbt i danmark og er dansk statsborger?

Hey Marie,
Hvor dejligt at du skal være gudmor!
Og ja- det kan sagtens lade sig gøre - vi er skandinaver, vi er kristne, vi tilhører samme Gud - trods forskelligt land og navn på kirken!
No problem! - Må Gud velsigne dig...
Signe Voldby, præst

Signe Dorthe Voldby