DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

dåbsattest på engelsk

Kan man få sin dåbsattest kun på engelsk.
Jeg skal bruge det iforbindelse med skødeovedragelse i Tyrkiet, efter min afdøde mand.
Har haft kontakt med en Tyrkisk advokat/dommer, som kun kan acceptere det på engelsk.

Kære Helle,
Tak for dit spørgsmål.... Det er vældig nemt at få en dåbsattest på dansk/engelsk - du skal bare henvende dig på det nærmeste kirkekontor og bede dem udprinte en attest, verificeret på engelsk, ud fra dit CPRnr. Ved afhentning skal du naturligvis medbringe legitimation, da man selvfølgelig kun udleverer attester til rette vedkommende.
Held og lykke og Guds fred i din sommer...
Venligst,
Signe Voldby, præst