DAGENS ORD: ”For alt, hvad der er født af Gud, overvinder verden; og den sejr, som har overvundet verden, er vor tro. v5 Og hvem andre kan overvinde verden end den, som tror, at Jesus er Guds søn?” 1 Johannes 5:4

Vielsesattest på engelsk

Hej,

Jeg har været på kirkekontoret i dag og fik udleveret en vielsesattest på engelsk. Denne er dog ufuldstændig da eget efternavn før ægteskabet mangler, omend det fremgår af den danske udgave. På kirkekontoret kunne man ikke finde en engelsk formular af nogen art, hvor navneændringen fremgik.

Kan det virkelig passe, at der ikke findes en standard fomular på engelsk, hvor en navneændring er dokumenteret?

Christian Elgaard Anthoniussen

Kære Spørger.
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, - så jeg vil foreslå dig at sende dit spørgsmål til Kirkeministeriet på mail til: km@km.dk .

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen