DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4

Fødsels/ navneattest

hej
jeg har mistet mit fødsels/navneattest og er ved at flytte til norge men for at kunne det har jeg brug for min attesten (Originalen), så mit spørgsmål er: skal man møde personligt på det nærmeste kirke for at få sit attest?

Nuran

Hej Nuran

Det er rigtigt opfattet, det nærmeste kirkekontor eller det sogn hvor du blev registreret. Du skal huske legitimation i form af sygesikringskort, pas eller lignende.

Alex Wallin

Alex Wallin