DAGENS ORD: ”Herre, du er min Gud, jeg hylder dig, jeg priser dit navn, for underfuldt har du ført dine planer igennem, fast og sikkert fra fortiden.” Esajas 25:1

[ Forrige ] [ Oversigt over Artikler ] [ Næste ]

En lille vinter/forårstanke

Solen skinner fra en skyfri himmel, ned på den nyfalden tøsne og blænder mine øjne. Det er som om der er strøet glimmer og diamanter ud over hele landskabet, bare for at glæde den person som tilfældigt kommer forbi.
Et egern piller op og ned fra et gammelt fyrtræ. Det sætter små spor på stammen, som ellers var hvid af sne. Grenene hænger tungt ned mod jorden, på grund af nyfalden sne. Man venter hvert øjeblik, at der falder en bunke til jorden, men intet sker. Selv en fugle som sætter sig i træet, får ikke dets sne til at falde mod jorden.
Jeg får lyst til at gå hen og vippe i grenen, så den igen bliver let og vipper op mod himmelen, men jeg gør det ikke. Jeg har ikke lyst til at bryde den næsten magiske og eventyr lignende stemning, som luften er ladet af. Mine kinder føles kolde og røde, men på en behagelig måde. Jeg betragter dette herlige landskab foran mig og begynder langsomt at indse, at der virkelig må være en skaber til stede.
At kun Gud kan have skabt denne vidunderlige dag. Hvordan skulle det ellers kunne forklares, at verden omkring mig med et er forvandlet, til så smuk en oase.

Maria


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk