DAGENS ORD: ”For det er Gud, der virker i jer både at ville og at virke for hans gode vilje.” Filipperne 2:13

[ Forrige ] [ Oversigt over Artikler ] [ Næste ]

Landet

- Jeg har i min tid været i mange lande. Nogle af landene har jeg besøgt flere gange. Jeg har også prøvet at bo i et andet land udenom mit fædreland, som jo er Danmark.

I nogle lande føler man sig bedre hjemme end i andre.
Der er meget at se på, naturskønne områder er der næsten altid i et hvilket som helst land.

Lad mig bare nævne Frankrig. Der er der virkelig flot natur. Det er ikke sikkert man ville kunne bo der, eller føle sig hjemme i hverdagen. Sproget er meget anderledes end det danske; men det at besøge landet er en oplevelse.
Der er lande hvor man fornemmer at her er der bare overflod. Her er nok af alt. I andre lande fornemmer man fattigdom og mange behov.

Lige meget hvilket land du nævner, ja endog dit eget fædreland, vil det aldrig være det perfekte land. Der er uretfærdigheder; men ikke blot det. Der forekommer også mord og vold i alle lande. Det er lige meget hvor hårdt vi sætter ind, det kan ikke bekæmpes. Vi længes alle efter det perfekte; men skuffes gang på gang og konstaterer at det er umuligt. Når alt kommer til alt er jeg jo heller ikke selv perfekt.
Nævn mig et land her på jorden der er perfekt. Det er umuligt. Det kan ingen. Et sådant land findes ikke. Der er ikke et perfekt menneske og så findes der heller ikke noget perfekt land. Det at bo i et velfærdsland gør mig ikke til et perfekt menneske. Det gør mig ikke en gang til et bedre menneske.

Når jeg går en tur i byen der jeg bor ser jeg mange ting, som fortæller mig om verdens kaotiske tilstand.

Der er mord, slagsmål, fattigdom, sygdom og død. Mange dør på en uretfærdig måde ved at andre tager deres liv.
Alt dette bidrager til store smerter og mange sorger. Det kan godt forekomme at man kan føle sig som en fremmed i sit eget land.

Der findes et land som er det perfekte land. Der er ingen tårer eller hjertesorger. Der er heller ingen sygdom og nød. Ingen mord og ingen fattigdom. Der er ingen som skal bære på tunge byrder, ingen skal sige farvel eller skilles.
Der er ingen skuffede og ingen sårede.
Det land jeg taler om er himlen. Jeg tror på himlen! Tror du på himlen? Jeg vil have som mål at komme der en dag, ikke bare som turist. Jeg vil bo der. Jeg forbereder mig til denne rejse.

HVORDAN KOMMER MAN TIL HIMLEN?
Det er ikke så svært at komme til himlen; men det kræver lidt forberedelse. Det gør der til alle rejser.
Det der skal til er at du åbner dit hjerte for Jesus. Jesus er kongen i landet. Du må bede ham om at frelse dig. Da vil du elske dette land, og en af dagene når dit livs rejse er slut, flytter du til himlen. Dette vidunderlige sted, og du vil være der altid (for evigt)

Gud velsigne dig.

Oskar Grove


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk