DAGENS ORD: ”Den, der taler, skal tale med ord fra Gud; den, der tjener, skal tjene med den kraft, Gud giver, for at Gud i alle ting må blive herliggjort ved Jesus Kristus. Æren og magten er hans i evighedernes evigheder! Amen.” 1 Peter 4:11

[ Forrige ] [ Oversigt over Artikler ] [ Næste ]

Værd at dø for!

I disse dage viser mange ukrainere, at de synes, at deres land er værd at kæmpe for OG DØ FOR. Vi må bede om Guds hjælp og trøst for ofrene og deres pårørende,
og for dem, der skal hjælpe.

OG SÅ MÅ VI BLIVE VED MED AT BEDE OM GUDS FRED OG VELSIGNELSE ALLE STEDER, HVOR DER ER KRIG OG UFRED.

Vi må også bede for alle, der bliver forfulgt, fordi de er kristne. Det sker stadig for tusinder rundt om i verden. Nogle bliver dræbt under et angreb fra fjendtlige grupper, mens de er til møde eller gudstjeneste. Måske også i denne Påske.

Andre bliver dræbt (skaffet af vejen) enkeltvis, fordi de ud fra deres kristne overbevisning arbejdede for at skaffe bedre levevilkår for deres medmennesker.

De er ikke fanatikere. De ønsker blot at leve deres kristne tro ud i fællesskab med Gud og mennesker. De kommer dermed til at “gå i Jesus fodspor”. For dem er Jesus Kristus værd at dø for!

Påskens begivenheder viser, at Jesus Kristus også syntes, at nogen var værd at dø for!

Har du tænkt over - og takket for - at for Jesus Kristus var DU værd at dø for!!!
Vi må aldrig glemme, at det for Jesus ikke bare var noget, han sådan lige gjorde. Det kostede bogstaveligt talt blod, sved og tårer.

Både i Jesu "sjælekamp" i Getsemane (Lukas-evangeliet kapitel 22 vers39-46
og i Jesu lidelser og død Langfredag.
Det kan vi læse om i Bibelen og høre om ved Langfredags gudstjenesten .

Og Påskedag og de følgende dage må vi høre, at Jesus stod op fra de døde Påskemorgen til nyt liv ikke bare for sig selv, men for alle mennesker til alle tider og steder - også for dig og mig! Det må vi takke for, og bede Gud om ved Helligånden at give os troen på og bevare os i troen.

Glædelig og velsignet Påske!

Tidl. sognepræst Ivan L. Jakobsen.
Vinderød, Frederiksværk

Ivan L. Jakobsen


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk