DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

Fornyelse af ægteskabsløfter

Hej

Min mand og jeg blev gift i kirken for 12 år siden. Nu vil vi - i forbindelsen med vores barns dåb - gerne have fornyet/bekræftet vores løfter.

Kan dette lade sig gøre ?

Hilsen Helene

Kære Spørger.
Til lykke med, at I nærmer Jer kobberbrylluppet, og til lykke med Jeres barns dåb.
Der er ikke lavet noget officielt ritual til en sådan situation, som du beskriver. Det vigtigste er da også, at I hver dag lever i en "ja-atmosfære" med hinanden.
I er dog altid velkommen til at tale med Jeres egen præst, om pågældende vil lave en markering - f.eks. ved Jeres kobberbryllup - eller ved Jeres barns dåb.

Ivan L. Jakobsen
Sognepræst