DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

Faddere

Hej.

Vores dreng skal døbes den 4.juni 2006.

Mit spørgsmål er: For at være fadder, skal man så være tilstede ved selve dåben eller kan man klare det på andre måder. Vi har en der skal være fadder, men hun er i Spanien lige i øjeblikket og kan ikke være hjemme den dag dåben holdes??

Heidi Mortensen

Kære Heidi.
Hjerteligt til lykke med Jeres lille dreng, - og til lykke med den kommende dåb.
Der skal være mellem 3 og 5 faddere. Hvis blot de 3 af fadderne er til stede ved dåben, behøver den sidste fadder ikke at være til stede. Sådan gør vi det i mine kirker, - men tal lige med Jeres egen præst.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen