DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

Forældre eller adoptivforældre mangler på dåbsattest

Jeg leder efter en person som er registreret som født på Rigshospitalet. Jeg har dåbsattesten og kan finde opslaget i Rigshospitaletsw kirkebog, men under forældrenes eller adoptivforældrenes navne står der nr. 1155 B. hvad betyder det ? Hvordan kan jeg finde forældrene ?

Henrik Traborg

Kære H.T.
Jeg kan kun råde dig til at rette henvendelse til Rigshospitalets Kirkekontor. De kan bedst hjælpe dig.
Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen