DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

Skriftstørrelse

Kære Netkirken!
Teksten i det sidste indlæg her i "spørsmål og svar" var for småt og lidt utydelig nogen steder. Vil I skrive med en større skrifttype i indlæggende? På forhånd tak.
Mvh. Jesper

Jesper Pedersen

Hej Jesper.

Alle vores skriftsnit er af samme størrelse hele vejen igennem i 'spørgsmål og svar', og kan ikke svinge i størrelse, da alt er standard.

At vi skriver med standard skrifttypen Arial i standard størrelsen, betyder at du selv kan sætte skriftsnit op og ned i din egen opsætning i explorer eller anden fremviser. Det betyder også at skriften er stor i 600-800 punkter på skærmkortet men småt på 1024x1280.

med venlig hilsen

Alex Wallin